Trkačko udruženje RCN

PHONE:           064 199 37 81

E-MAIL:           runningclubnis@gmail.com

ADDRESS:      Jovana Ristića 11/40, Niš

Prijavi se za novosti

Image Alt

Running Club Niš

5. ZIMSKI NOĆNI POLUMARATON

Tradicionalno, svake godine, članovi RCN kluba otvaraju trkačku sezonu u Beogradu, na zimskoj noćnoj sedmici i polumaratonu. Ove godine, iako je na adresu organizatora stiglo puno prijava članova RCN kluba, prehlade, KOVID, kućne izolacije, povrede i dr. su nas desetkovale. No, Ivana, Djordje, Mališa i Milan M. potrudili su se da klub i ove godine učestvuje u takmičenju. Vreme nas je poslužilo. Neki stepen celzijusa viši za ovo doba godine bio je sasvim dovoljan za prijatnu trku. Od rezultata u ovoj trci, ističem Mališu sa osvojenim petim mestom u svojoj starosnoj grupi. Sreli smo dosta prijatelja, sa kojima smo pre i posle trke sumirali rezlultate iz prosle godine, ali i podelili planove za ovu godinu.

Vec standarni vatromet najavio je početak trke! Osmeh na licima učesnika ukazivao je na to koliko su se uželeli trka. Da atmosfera ostane do samog kraja uzavrela, pobrinula se odlična muzika, navijači ali i celokupna organizacija koja je dala sve od sebe da sve protekne u najboljem redu.

Učestvovalo je 435 trkača na polumaratonu i 527 na sedam kilometara. Iz godine u godinu sve je više učesnika i staza već postaje tesna, tako da se nadamo nekoj koja će moći da primi barem još ovoliko takmičara.


STAZA
.
– Dužina staze Zimskog noćnog polumaratona je 21,1 km. Trčalo se tri kruga dužine 7,03 km.

START I TRKE


Start trke bio je ispod brankovog Brankovog mosta na novobeogradskoj strani u 18:00h za trkače na 21.1km i u 18:05 za trkače na 7km.

Okrepe su bile na svakih 3.5km.

STARTNI PAKET I NAGRADE


– Startni broj

– Funkcionalna bandana

– Unikatna finišerska medalja

– Pokloni sponzora

– Digitalna diploma

Post a Comment