- Niški trč 2023 -

All In One 4

All In One trka izašla je silom prilika u vreme pandemije virusa korone, a sa njom smo pokušali da nadoknadimo sve propuštene trke u tom periodu. Za nama su dve godine od kako smo počeli sa ovom klupskom trkom.

Prvenstveni cilj bio je da damo što više pozitivnog uticaja na zdraviji način života.

Da bi trka ispunila sve neophodne uslove za održavanje, potrebno je mnogo vremena, truda i ulaganja. Kako je sve oko nas bilo u opštem haosu, uspeli smo da na kakav-takav način animiramo društvo i prijatelje da se pridruže našim sportskim aktivnostima i bezmalo stigli do, za nas, impozantne brojke od 150 trkača koji su došli iz svih krajeva Srbije.

Ove godine imamo sreće da se život donekle vratio u normalu, te smo odlučili da nastavimo sa ovim dešavanjem, ali na nešto drugačiji način.

Trke All In One u narednom periodu planiramo da održavamo poslednjeg vikenda u godini, kada bismo istrčali onu trku, tj. distancu koju smo propustili iz nekog razloga.

Očekujemo da vas vidimo opet u još većem broju, s tim što bismo voleli da ne dođete sami, već da povedete nekoga od svojih prijatelja, drugara, nekoga iz porodice, momka, devojku, poslovnog partnera i druge. Hajde da svojim primerom pokažemo da se u ovon našem NIŠU ipak nešto dobro i lepo dešava!

All In One 4, održaće se na istoj lokaciji kao i prethodnih godina.

Datum: 24. 12. 2023.

SATNICA:

08:30 dolazak na start
08:45 brifing
09:00 start trke na 5, 10, 21km
12:00 završetak trke

START I CILJ: Veliki parking iza DIS-a, kod ulaza u Vodovod.

OKRETNA MESTA za sve distance je na 2.5 km od starta i nalazi se stotinak metara posle kružnog toka kod ulaza u muzej MEDIJANA. Okretno mesto je kod autobuske stanica sa nadstrešnicom i jedina je takva na tom pravcu. (okretnica će biti markirana fluonarandžastim čunjem).

Trkači čija je trka 21 km, prva tri kruga okreću na opisanom mestu, a poslednji kilometar, posle istrčanih 20 kilometara, trče u smeru vrežinskog bazena, 500 m dalje od starta i nazad, ukupno 1 kilometar (poslednja okretnica biće markirana fluonarandžastim čunjem).

OKREPNE STANICE: Na trasi će biti jedna okrepna stanica i nalaziće se na startno/ciljnom mestu. Napici će biti u plastičnoj ambalaži. Vaša obaveza je da ne bacate ambalažu duž staze, već da je na istom mestu odložite u kese za otpad koje će za to biti pripremljene. Možete poneti i vašu ličnu okrepu, u ruci, pojasu ili prsluku.

MERENJE: Vreme se meri nekim od vaših ličnih uređaja (sat, telefon).

MERE BEZBEDOSTI: Vodite računa o saobraćaju na kratkoj deonici koja ide kolovozom od starta do DIS-a. Ne koristite stazu za bicikliste. Vodite računa o pešacima koji se kreću trkačkom trasom. Deo kod Stop-šopa trči se iza kompleksa. Na startu, držite preporučenu distancu u skladu sa propisanim kovid merama.

NEMA KOTIZACIJA, pehara, medalja, diploma… Vidimo se!