Trkačko udruženje RCN

PHONE:           064 199 37 81

E-MAIL:           runningclubnis@gmail.com

ADDRESS:      Jovana Ristića 11/40, Niš

Prijavi se za novosti

Image Alt

Running Club Niš

HUMANITARNA TRKA

RCN HUMANTARNA TRKA za naše mališane Minju, Aniku i Olivera
Dragi RCN trkači, vreme brzo leti, a za mališane Minju, Aniku i Olivera vremena je sve manje i neophodno je da se što pre sakupi novac za njihovo dalje lečenje.
Ovoj deci hitno su potrebni ogromni iznosi novca, životno su ugroženi i svaki dan čekanja je dan previše. Hajde da zajedno učinimo nešto dobro za sve njih, a i za sebe!
Uplatom startnine – humanitarne pomoći obezbeđujete mesto u 51. RCN Sunday Running Day trci. Uplate startnina su ili na račune ovo troje dece u fondaciji Budi human ili slanjem SMS poruka. Jedna poruka za jedno dete. Ovom prilikom ne tražimo dokaz o uplati već je dovoljno poslati potvrdu učešća na mail runnersnis@gmail.com, gde navodite ime, prezime i distancu koju želite da trčite (hodate ili samo podržite takmičare).
Možete trčati 3, 5, 10, 21 km ili koliko vam drago. Sa druge strane, distancu možete i prehodati ili dati svoj doprinos u organizaciji i bodrenjem trkača.

 

TRČIMO ZA NAŠE MALIŠANE

Humanitarna akcija je otvorena do 31. 12. 2020. ali naglašavamo da je vremena sve manje za ove mališane.
Podelite objavu o trci, obavestite ljude koje znate, delite na mrežama, kako bi se sakupilo što više novca. Imajte na umu da trčanjem doprinosite svom zdravlju i zdravlju ove dece. Hajde da budemo tim, tim koji će trčeći pomoći Minji, Aniki i Oliveru da što pre stignu na svoj cilj!
Kao i u prethodnim događajima, MOLIMO vas da se pridržavate preporučenih mera (COVID), distance i maski.
Za sve učesnike biće obezbeđene okrepe: topli napici (čaj, kafa), voda i dr.
INSTRUKCIJE: Cena SMS poruke je 200 rsd i ne naplaćuje se PDV ili preko računa
Za Aniku 858 na 3030
Za Olivera 848 na 3030
Za Minju 845 na 3030
Vidimo se u nedelju! Vas RCN

.

Post a Comment