Trkačko udruženje RCN

PHONE:           064 199 37 81

E-MAIL:           runningclubnis@gmail.com

ADDRESS:      Jovana Ristića 11/40, Niš

Prijavi se za novosti

Image Alt

Running Club Niš

Tour De Kop Tacx® Liga u Nišu!

Tour de Fun i kompanija InfoTeam, zvanični uvoznik za Garmin® i Tacx® uređaje, u želji da Nišlijama predstave Tour De Kop Tacx® Ligu, preselili su svoj mali putujući karavan u Nišku Banju i tako proširili fantastičnu energiju iz Beograda i Novog Sada dalje. Tour De Kop Tacx® Liga uživo događaj održao se u subotu, 22. januara 2022. godine, od 17 do 20 časova u balon-sali OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Niškoj Banji. Za vreme trajanja događaja, posetioci su bili u prilici da se bliže upoznaju sa prvim biciklističkim online takmičenjem, da od Ivana Stevića, višestrukog učesnika Olimpijskih igara, dobiju korisne savete, kao i da probaju uređaje Garmin® i Tacx®. Za sve one koji su se odlučili da sebe pred početak nove biciklističke sezone obraduju novim uređajem ili da se uz Tacx® trenažere bolje pripreme za predstojeću biciklističku sezonu, tokom trajanja događaja važile su posebne pogodnisti za kupovinu. Takodje, svi prisutni su se mogli iz prve ruke informisati o novim avanturama koje su pripremljene za novu 2022. godinu. 

Glavni deo druženja namenjen je bio dvominutnim duelima na Tacx trenažerima. Jedan na jedan izlazili su na megdan muskarci, ali su i dame zasukale nogavice i utegle bajseve do krajnjih granica. Navijači su se dobro potrudili da vatrenim bodrenjem izvuku jos koji atom snage kod svojih trkača. Iako su vani jako hladni zimski dani, u sali škole, gorela je vatra!

Za dobru okrepu pre i posle dvoboja pobrinuo se prijatelj našeg kluba, Niška pivara sa svojim proizvodima.

Dolazak veselog Tour de Fun karavana ne bi bio potpun da se nije priredilo i još neko iznenađenje. U saradnji sa Opštinom Niška Banja i našim Running Club Niš, druženje je produženo i na nedelju. Vodeći se parolom “u zdravom telu, zdrav duh” odlučili smo se za nedeljno planinarenje.  U dobrom raspoloženju osvojili smo Crni kamen, jedan od vrhova Suve planine. 

Druženje nastavljamo nadalje kroz TacX ligu, dva puta nedeljno. Jedan dan lagana vožnje i zajedničkog treninga, zatim par dana odmora do naredne vožnje gde idemo do maksimuma.